Τρίτη, Οκτωβρίου 12, 2021

Υπενθύμιση για Συμβουλευτική Γονέων

 Αγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι:
Στο σχολείο μας θα δημιουργηθεί ομάδα συμβουλευτικής στήριξης γονέων.
Οι συναντήσεις θα γίνονται από την κοινωνική λειτουργό της 2ης Τοπικής Μονάδας Υγείας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Υγείας).
Η συμμετοχή σε αυτές είναι δωρεάν όμως πρέπει μέχρι την Παρασκευή 15/10 να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο mail του συλλόγου: syllogos3oudimotikou@gmail.com και στο τηλέφωνο ‪6973310913‬.
Μετά την έναρξη των συναντήσεων δεν υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσετε αυτές τις συναντήσεις γιατί έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Οι συναντήσεις αυτές θα γίνονται κάθε 15 ημέρες στο χώρο του σχολείου, ημέρα Τετάρτη 17:30 με 19:30.
Σημαντική προϋπόθεση για την συμμετοχή στην ομάδα σύμφωνα με την υπ. Αρ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 44779/2021 είναι οι συμμετέχοντες είτε να είναι πλήρως εμβολιασμένοι είτε νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, είτε να προσκομίσουν αποτέλεσμα rapid test τελευταίων 48 ωρών.
Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος.
Για οποιαδήποτε διευκρύνηση είμαστε στη διάθεσή σας.
To Δ.Σ.
12/10/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση!Λίστα Χορηγών:

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση !