Πέμπτη, Οκτωβρίου 07, 2021

Συμβουλευτική Γονέων

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


    Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας ομάδας γονέων από την κοινωνική λειτουργό της 2ης Τοπικής Μονάδας Υγείας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας (Δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Υγείας) που σκοπό έχει την δωρεάν παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. 

    Η ομάδα αυτή έχει στόχο την υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων στον δύσκολο ρόλο τους. Θα έχει ορισμένο αριθμό συναντήσεων και θα πραγματοποιείται στους χώρους του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας κάθε δεκαπέντε μέρες, ημέρα Τετάρτη 17:30- 19:30. 


    Σημαντική προϋπόθεση για την συμμετοχή στην ομάδα σύμφωνα με την υπ. Αρ. ΔΙα/ΓΠ.οικ. 44779/2021 είναι οι συμμετέχοντες είτε να είναι πλήρως εμβολιασμένοι είτε  νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, είτε να προσκομίσουν αποτέλεσμα rapid test τελευταίων 48 ωρών.


    Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος.


    Για οποιαδήποτε διευκρύνηση είμαστε στη διάθεσή σας.



Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 15 Οκτωβρίου 2021


στο mail του συλλόγου: syllogos3oudimotikou@gmail.com 


και στο τηλέφωνο 6973310913 




To Δ.Σ.

8/10/2021


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση!Λίστα Χορηγών:

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση !