Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ !!!!!

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση που δείξατε στο κάλεσμα του συλλόγου μας στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο σύλλογός μας την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022.Οι μικροί μας φίλοι και εσείς ήσασταν η πνοή της δράσης αυτής δίνοντας παλμό και χαρά στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ μας!!!Η συμβολή σας ήταν συγκινητική!! Εμείς λοιπόν παίρνουμε δύναμη από όλο αυτό και θα συνεχίζουμε δυναμικά τις δράσεις μας πάντα με γνώμονα τι διασκέδαση , προσφέροντας στιγμές ξεγνοιασιάς και αγάπης στα παιδιά μας. Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε δίπλα μας!!! Στο σημείο αυτό ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους: Τη διευθύντρια κ Ρετζιου και όλους τους δασκάλους του σχολείου μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ζαχαροπλαστείο Στεργίου , Το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη για την ευγενική χορηγία και την στήριξη τους στην εκδήλωση μας... Καλά Χριστούγεννα καλή πρωτοχρονιά με Υγεία ...Ευτυχία.. Αγάπη.. Ειρήνη.. Με εκτίμηση, Το Δ.Σ γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση!Λίστα Χορηγών:

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση !