Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023

1η Συνεδρίαση Δ.Σ. 9/12/2022

Συνεδρίασε το ΔΣ σήμερα 9/12/2022 με τα εξής θέματα: 1. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Αποφασίσθηκε: Να μεταφερθεί η ημερομηνία από 17/12 στις 23/12 για καλύτερη προετοιμασία. Να περιλαμβάνει προβολή, προβολή ζωγραφιών των παιδιών, ποπ κορν, συντριβάνι σοκολάτας, κατασκευές, παζάρι, ανιματέρ. Για όλα τα παραπάνω έγινε λεπτομερή καταγραφή και ανέλαβαν συγκεκριμένες ευθύνες τα μέλη του ΔΣ. Συμφωνήθηκε να υπάρξει κονδύλι για την αγορά υλικών για τις κατασκευές (120 ευρώ), για τον ανιματέρ (περίπου 80 ευρώ) όπως επίσης να αναζητηθούν και προσφορές. Επίσης στα παιδιά θα προσφερθούν νερά, χυμοί, γλυκά, κατασκευή δώρου. Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι 18:00 με 21:30. Θα ζητηθεί η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων. Για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου: ο Σύλλογος θα αγοράσει στολή Αη Βασίλη εφήβου για τις ανάγκες της σχολικής χριστουγεννιάτικης γιορτής. Επίσης αν λείπουν χριστουγεννιάτικα δέντρα από τις τάξεις θα τα αγοράσει ο Σύλλογος. 2. Η πρόσκληση σε σχολικό συμβούλιο από τη Διεύθυνση του σχολείου για την Τρίτη 13/12/22. Θα παραβρεθούν τα μέλη του ΔΣ Νικολού Τίνα και Γιαννάκης Βασίλης. Θα τεθούν τα ζητήματα που συζητήθηκαν και στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ (απορρόφηση της χρηματοδότησης των 8.000 ευρώ, καταγραφή των προβλημάτων του σχολείου). 3.Για τη νέα χρονιά να δοθεί δώρο το ημερολόγιο που δίνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος και επίσης ο Σύλλογος να προσφέρει στα παιδιά τις βασιλόπιτες. Επίσης θα αναζητηθούν προσφορές και γι αυτές. Για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα των τάξεων αποφασίστηκε να αγοραστούν με έξοδα του Συλλόγου για όσες τάξεις δεν έχουν. 4. Το ΔΣ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να στηρίξει την ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας που καταδικάζει την απαράδεκτη δίωξη του κ. Δήμα, καθηγητή σε σχολείo του Δήμου μας, που τιμωρήθηκε από τον κ Νικολόπουλο Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Α’ Αθήνας, με στέρηση αποδοχών 6 ημερών επειδή ανέφερε προς τη Διεύθυνση σημαντικά κενά αρκετών ωρών στο 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας. Επιφυλάξεις διατυπώθηκαν από την Αλεξάνδρα Δόικου με το σκεπτικό ότι δεν είναι σωστό να παρακάπτεται η ιεραρχία και από το Γιαννάκη Βασίλη με το σκεπτικό ότι υπάρχει αναγκαιότητα να διασταυρωθεί ότι δεν υπάρχουν άλλοι παράμετροι που δεν γνωρίζουμε. 5. Για το τραγικό συμβάν με το θάνατο του μαθητή από τις Σέρρες εν ώρα σχολείου μετά την έκρηξη του λέβητα του σχολείου. Το ΔΣ εκφράζει την αγανάκτησή του για το γεγονός κι την ανησυχία του για τους όρους ασφάλειας των μαθητών, Επιμένει στη θέση : να μην γίνονται εργασίες εν ώρα λειτουργίας του σχολείου. Οι εργασίες συντήρησης να ολοκληρώνονται τους θερινούς μήνες, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και έγκαιρα να γίνονται οι απαραίτητες παρεμβάσεις. Το έργο που είναι σε εξέλιξη στο σχολείο να ολοκληρωθεί με τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας. Για όλα τα παραπάνω να συνταχθεί ανακοίνωση. Τα παρόντα μέλη: Τίνα Νικολού Ελίνα Χαιρικάκη Βασίλης Γιαννάκης Αλεξάνδρα Φακίνου Αλεξάνδρα Αργύρη Μαρία Αλευρά Άννα Μαρία Μαρούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση!Λίστα Χορηγών:

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση !