Κυριακή, Απριλίου 05, 2009

Πασχαλινή Δραστηριότητα










































Το Σάββατο 4 Απριλίου 2009 προσφέραμε στα παιδιά μας , από το Ταμείο του Συλλόγου μας, δημιουργική πασχαλινή δραστηριότητα στο χώρο του σχολείου, καλώντας τα, να έρθουν για να φτιάξουν τη δική τους λαμπάδα. Το απόγευμα η αίθουσα τελετών μεταμορφώθηκε σε ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης γεμάτη γέλια και χαρά. Τα παιδιά χρησιμοποίησαν την φαντασία τους και τα αποτελέσματα, σας τα παρουσιάζουμε με περίσσια χαρά! Τα υλικά άφθονα! Λαμπάδες σε όλα τα χρώματα, πολύχρωμες , κορδέλες, στολίδια πασχαλινά, όλα είχαν επιστρατευθεί στα χέρια των παιδιών με στόχο την δημιουργία. Πιστοί βοηθοί στο έργο τους, οι μαμάδες που τα συνόδευαν και η Μαρία Πατηρέλη, την οποία και ευχαριστούμε θερμότατα, διότι μας πρόσφερε απλόχερα την βοήθεια της, και την εμπειρία της από το πρώην ΚΔΑΠ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση!Λίστα Χορηγών:

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση !