Τετάρτη, Απριλίου 05, 2023

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΝΦ-ΝΧ-Συνεχίζουμε στο δρόμο της αλληλεγγύης

Συνεχίζουμε στο δρόμο της αλληλεγγύης Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στις οικογένειες και τα παιδιά της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν τις χώρες τους. Ξέρουμε τι σημαίνει φυσική καταστροφή, έχουμε κι εμείς πικρή πείρα... Σε τέτοιες στιγμές δίνουμε το σπουδαιότερο μάθημα στα παιδιά μας: Αυτό της αλληλεγγύης! Καλούμε τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων να προχωρήσουν σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, όπως: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, αυτοκόλλητα επιθέματα (τύπου hansaplast), είδη ατομικής υγιεινής. Η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής θα συγκεντρώσει τα παραπάνω είδη σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. ΑΘΗΝΑ 7/2/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση!Λίστα Χορηγών:

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση !