Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023

Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας

Ανακοίνωση Σήμερα Κυριακή 4/12/22 συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας μετά τις εκλογές. Ομόφωνα ψηφίσθηκε η εξής κατανομή των θέσεων του ΔΣ: 1. Νικολού Τίνα, Πρόεδρος 2. Χαιρικάκη Ελίνα Γραμματέας 3. Γιαννάκης Βασίλης Αντιπρόεδρος 4. Αργύρη Αλεξάνδρα Ταμίας 5. Φακίνου Αλεξάνδρα αναπληρωτής γραμματέας 6. Αλευρά Μαρία Μέλος 7. Μαρούλη Άννα Μαρία Μέλος Το Δ.Σ αποφάσισε: Να συνεχίσει τη προσπάθεια που έχει κάνει ήδη ο Σύλλογος για τα ζητήματα υποδομών του σχολείου μας (κτιριακά ζητήματα, εξοπλισμός, κτλ) και να συνεχίσουμε να ζητάμε ότι έχει ανάγκη το σχολείο από τους αρμόδιους. Να ζητήσει συνάντηση με τη διεύθυνση του σχολείου και ενημέρωση για τη λειτουργία του Τμήματος Ένταξης, της Ζώνης Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας, αν υπάρχει ανάγκη άλλων μέτρων για τη στήριξη των μαθητών. Επιπλέον συζητήθηκε το θέμα διαχωρισμού των τμημάτων της Πρώτης και Δευτέρας Τάξης, όπου ο σύλλογός μας θα κρατήσει στάση αναμονής (μετά την επαφή που είχαμε με την διεύθυνση και την δασκάλα του τμήματος) έως το τέλος Φεβρουαρίου και θα αναμείνει για τις τελικές εξελίξεις. Φυσικά θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητες για όλα τα παιδιά του σχολείου! Πρώτο μας ραντεβού η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, απόγευμα! Όποιος/όποια μπορεί να βοηθήσει με την διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου παζαριού και συνολικά με την εκδήλωση να επικοινωνήσει με το ΔΣ ή στο τηλέφωνο 6979216008 (Τίνα). Οποιοδήποτε άλλο θέμα το οποίο κρίνεται ότι έχει λησμονηθεί, παραβλεφθεί και πιστεύετε ότι πρέπει να αναδειχθεί και να προωθηθεί , είμαστε στη διάθεσή σας... Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μέσω οποιουδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, του παρόντος e mail ή τηλεφώνου (Τίνα 6979216008, Ελίνα 6973310913) Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμμετείχαν στις εκλογές και στήριξαν το Σύλλογο! To Δ.Σ - Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Φιλαδέλφειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση!Λίστα Χορηγών:

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση !