Κυριακή, Μαρτίου 22, 2009

Χρήση σαπουνιού στις τουαλέτες του σχολείου.


Τοποθετήθηκαν μετά από αίτημα διάρκειας τεσσάρων μηνών , του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σαπουνοθήκες με αφρό στις τουαλέτες του σχολείου. Πιστεύουμε ότι η πρόληψη και η σωστή υγιεινή των παιδιών πρέπει να αποτελεί σημείο αναφοράς και μέριμνας για δασκάλους και γονείς. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης ώστε να μην παρουσιαστεί κανένα κρούσμα μόλυνσης σε μαθητή από ελλειπή μέσα υγιεινής.
Η εφαρμογή του αφρού στις τουαλέτες του σχολείου είναι απαραίτητη, δεν επιφυλάσσει επικινδυνότητα, αρκεί το παιδί να έχει την κατάλληλη ενημέρωση για την σωστή χρήση του σαπουνιού από τους γονείς του, ώστε να μην γίνει αντικείμενο παιχνιδιού, και να δέχεται και την ανάλογη επίβλεψη από το σχολείο.
Επίσης στα πλαίσια του σχολείου είναι η εκμάθηση και η τήρηση των σωστών κανόνων υγιεινής στα παιδιά, μιας και υπάρχουν αρκετά επιμορφωτικά σεμινάρια που διεξάγονται από το Τμήμα Αγωγής Υγείας του Υπουργείου Παιδείας προς τους Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση!Λίστα Χορηγών:

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που στάθηκαν δίπλα μας και με τη βοήθεια τους υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση !